Dag 88 - Cruisefasen - härligt!

Dagen igår blev en härlig dag :) Efter jobbet gick jag ut och promenerade 7,3 km riktigt riktigt snabbt - 1h & 3 minuter tog promenaden - sedan avslutade jag med 150 situps *gött*

Jag och sambon har varit barnfria och passade på att gå ut och äta på restaurang :) Det blev Tandoori Sundsvall .. ett favoritställe för min del. Jag beställde "Lamm Sizlar" - grillat tandoorikryddat lamm med grönsaker i gjutjärnsgryta - direkt från stenugnen ... så himla gott!! Sedan gick vi på Waynes Coffee och drack en kaffe latté med lättmjölk :)

Idag klev jag upp vid 7 och började dagen med en joggingtur på 5,3 km .... en riktigt bra början på denna dag!!

Frukost:
2 stekta ägg
skinka
naturell mild lättyoghurt
havrekli
linfrö


Lunch:
lite tacoköttfärs

Mellis:
1 stekt ägg
makrill


Middag:
stekt köttfärs

Kvällsfika:
minikeso
gojibär


Nu sitter jag och knaprar på lite sojabönor :P

Det blev mycket köttfärs idag - men så blir det när man inte äter hemma. Var och badade på Himlabadet med jobb idag och barnen valde tacos som lunch - så jag nallade lite köttfärs från deras tallrikar - då portionerna var jättestora för de små. Det fanns nämligen ingen mat där som föll Dukanandan i smak :)

Sedan var vi och hämtade barnen hos farmor & farfar - där middagen var spaghetti och köttfärssås -  så jag tog köttfärsen innan farmor blandat i godsakerna :P

Gjorde även en annan fuling här idag .... vågen står fortfarande still - så jag testar från och med idag att blanda in lite smör när jag steker ägg - för att få en större mängd fett än jag brukar - för att se om vikten kan ändras av det. Så får vi se ......


Dag 87 - Cruisefasen - tokigt :P

Igår blev jag så sugen på att ta fram mina inlines - som jag inte använt på minst 10 år :P Det var himla kul - men vi bor väl inte mest inlinesvänligast .... backar och skrovlig asfalt varvat med ny asfalt :) Uppåt och plant och med lite nerförslutning gick alldeles förträffligt - men på väg hem är det ganska brant på skrovlig och stenig asfalt - första 10 metrarna ner gick ganska bra - men sen gick det för fort och jag orka inte bromsa upp med bromsklossen - vilket resulterade i en krasch med skrapat och ömt knä - sen knäppte jag av mig inlinesen och gick hem i strumplästen :P Men jag hoppas att knäet inte ska kännas i eftermiddag när jag ska jogga :S

Gick även en härlig rask lunchpromenad på ca 3 km (30 min)

Frukost:
havrekligröt
1 stekt ägg
3 tunna skivor kokt skinka
lite minikeso

Lunch:
några bitar stekt kalvkött

Mellis:
naturell mild lättyoghurt
psylliumfrö
ägg

Middag:
lax
minikeso


Dag 85 - Cruisefasen ... ger järnet :)

Mmm - efter dagens lunch blev det en promenad på 33 minuter (3,2 km) - härligt!

Lunch:
stekt kalvkött
wokgrönsaker


Mellis:
mild naturell lättyoghurt
psylliumfrö


Middag:
grillad entrecoté
tzatziki
sallad


 

Ska snart göra lite pilates med fokus på mage och insidan av låren ... kanske träningsvärk imorgon :)


Dag 85 - Cruisefasen - chocka kroppen ...

Eftersom jag stått väldigt still den senaste månaden eller rättare sagt det senaste månaderna - har jag juh haft många funderingar från och till :)

Var ute och sökte lite på nätet kring vad man ska göra när kroppen stannat av viktmässigt och hittade på flera ställen att man skulle chocka kroppen genom att äta sådant man inte brukar äta - som i mitt fall - kolhydrater och fett.

Jag har velat från och till, varit i valet och kvalet - då det känns som ett stort nederlag att gå emot dietens regler - så jag låg sömnlös mellan lördag & söndag och funderade på vad jag skulle chocka kroppen med och om jag skulle våga göra det .....

Iallafall så vart söndagen en rejäl chockdag för kroppen och jag åt verkligen sånt jag inte brukar göra .... *ångest*

Det blev en vanlig "Svensson"- frukost med bröd, smör & ost och vanlig yoghurt & flingor....

Till middag blev det spaghetti & köttfärssås.

Drack en Smirnoff Ice & åt en glass & kakor ..... HELT GALET!! Å jag hade värsta ångesten .....

Cyklade en mil, hoppade på studsmattan och styrketränade....

Vilken söndag det blev!!

Igår var vi tillbaka på en helt vanlig proteindag igen .... och nu rullar vi på i vanlig Dukandiet anda igen och håller tummarna på att fettförbränningen och kilona "neråt" börjar komma igång igen! Gick en 6 km lång stavgångspromenad på 58 min före frukost och åt mest rent protein samt höll ner på mejeriprodukter.


måndagens frukost

Idag gick jag 3,5 km (35 min) före jobbet och detta har jag ätit hittintills ...

Frukost:
1½ ägg
2 tunna skivor kycklingfilé
havrekligröt
en skvätt lättmjölk

Dag 81 - Cruisefasen - funderingar!

Mmm - idag ställde jag mig på vågen igen ... imorse - då hade jag gått upp 0,3 kg :/ Sen käkade jag frukost - drack 1 stort glas vatten, 1 stor mugg kaffe & en stor mugg ört te - gick på toa - efter en timme gick jag ut och joggade 5 km - och gjorde 120 situps & armträning när jag kom hem .... ställde mig på vågen innan duschen och vips var 0,5 kg borta (inom loppet av 2,5 timmar) ... konstigt va?

 

Har ätit massor av protein idag :) Åt även påskmiddag i Dukans tecken - även om jag hade ren proteindag idag - så slank det ner 2 sparris till laXen :P Åt även några bitar senapssill och fransk löksill :P Gott!!


Dag 80 - Cruisefasen - typiskt!!

Jahapps - ställde mig på vågen imorse igen - och den rörde sig inte - utan stod på samma vikt som den gjort i en vecka nu :/ Tycker det är osannolikt att den inte vill röra sig .... vad är felet?

Fjärde proteindagen idag - och 1½ vecka med intensiv motion på minst en timme per dag .... känns juh bra i kroppen - men man börjar juh fundera när vikten inte rör sig neråt alls ....

Idag är det den 87:de dagen jag håller på med Dukandieten - har "bara" tappat 4.8 kg i dagsläget ..... för drygt en månad sen hade jag tappat 6 kg .. men efter Vemdalen fick jag mitt påslag på 1.2 kg. Viktnedgången går tämligen långsamt :S Jag borde ha tappat 10 kg vid detta laget ... jag borde har kommit in i "Styrkefasen" vid detta laget ..... hmmm :S

Under dieten har jag fuskat vid 2 tillfällen ..... jag drack vin & champagne under en lördag i februari och jag åkte till Vemdalen och struntade i Dukandieten under 3 dagar i mars - dvs jag åt & drack som de andra ... inte för mycket - men dock kolhydrater & fett. Annars har jag hållt mig stenhårt till dieten - visst - motionen har väl sviktat någon dag - men maten har skötts utomordentligt :/

Men jag tänker såklart fortsätta kämpa på! Frågan är dock ..... är Dukandieten något för mig?


Dag 79 - Cruisefasen - detox

Det här med att gå och lägga sig tidigt är svårt ... dygnet är för kort :P

Sitter och dricker ett örtte som jag köpte idag - som ska vara vätskedrivande - vilket kan vara bra för mig- omifallatt jag har vatten som står .... Inte speciellt gott - men men :)

Haft en proteindag även idag ..... får se om vågen rört sig till imorgon ... för imorse hade den det inte :P

Igårkväll joggade jag 6 km .... ikväll joggade jag "bara" 3 km (24 minuter) - för klockan var så mycket och tidigare idag var jag ute på en 3 km (33 minuters) snabb lunchpromenad. Men det viktiga var att jag motionerade 1 timme per dag .... & det har jag juh gjort :)


Dag 78 - Cruisefasen - en liten grej ...

En liten grej som jag glömde skriva - som behövs för att kunna slå sig över platån jag hamnat på är att gå och lägga sig tidigt :P Det kan bli lite svårare ... men jag ska försöka :) Ska snart ut och jogga en sväng - får se hur långt det blir - men jag tippar på ung. 5 km .... tog nämligen en 30 minuters rask lunchpromenad förut idag - så egentligen är 30 minuter av min motion redan avklarad :P

Frukost:
miniyoggi
minikeso
havrekli
psylliumfrö
½ ägg
tunn skiva grillad kyckling


Lunch:
kycklingfilé
minikeso


Mellis:
miniyoggi

Middag:
laxfilé
minikeso
crabsticks
ägg
några droppar citron
dill



Till kaffet:

gojifluff



Jag - glad & pigg :)

Dag 77 - Cruisefasen - Platån

Jag ska vinna över min kropp - så är det bara!! Min kropp verkar inte kunna luras så lätt .... utan håller hårt i kilona :P Men enligt Dukan - så kan det avhjälpas genom att:

  • motionera minst 1 timme i 4 dagar
  • rena proteindagar i 4 dagar
  • dricka minst 2 liter vatten
  • hålla nere saltintaget så mycket det bara går
Nu har jag motionerat minst 1 timme varje dag i en vecka - dock har jag juh haft varannan som protein & protein/grönsaker. Vågen rörde sig i mitten av veckan med - 0,4 kg - men sen har den inte rört sig utan står fast.

Så - nu ska jag köra med Dukans råd och hoppas det fiXar till min väldigt långsamma nergång :) Proteindag 1 har jag avklarat idag ..... :)

Frukost:
havrekligröt
minimjölk
1 ägg
kokt skinka
rökt hamburgerkött
minikeso


Fika:
gojifluff - recept längre ner i inlägget :)
kaffe


Lunch:
miniyoggi
minikeso
gojibär


Middag:
marinerad kycklingfilé
minikeso
röd lök




Kvällsfika:
mild naturell lättyoghurt
minikeso
linfrö


Gojifluff

2 ägg

1,5 dl sötningsmedel

1,5 kryddmått rent vaniljpulver

2 msk vaniljyoghurt

2 msk havrekli

2 msk psylliummjöl

1 tsk bakpulver

2 msk gojibär

Vispa ihop alla ingredienser - låt svälla lite grann - klicka ut i lagom stora klickar. In i en 200 grader varm ugn, sänk till 180 - grädda i mitten i ungefär 10 - 15 min (tills de fått fin gyllene färg) - enjoy :-)

 

Dagens motion bestod av en 6 km lång promenad med stavarna - som tog exakt - 58 min :)


 


Dag 76 - Cruisefasen - grymmast :P

Tjooo - idag gjorde jag mitt personliga rekord i att jogga - det blev en tur på hela 6 km ... helt galet :) Är så glad att jag faktiskt fiXar att jogga flera kilometer utan att stanna upp - weehoo :)

Efter joggingturen blev det 100 situps och 10 minuter i hemmagymet *gött*

Hade proteindag idag - men då det var tacos på middagsmenyn - så blev det faktiskt grönsaker för mig där :P Får väl jämka med 2 proteindagar må - ti :P

Frukost:
miniyoggi
havrekli
linfrö
gojibär
1 ägg
rökt hamburgerkött
kokt skinka
minikeso


 

Lunch:

en bit grillat kött från gårdagen

tzatziki

 

Middag:

tacos - nötfärs, grönsaker, minikeso & Karolinas pannkakstortillas

 

 

 

Karolinas pannkakstortillas:

2 ägg

1 msk majsmjöl

1 msk psylliummjöl

1 msk havrekli

1 dl vatten el. minimjölk

1 nypa salt

 

Stek i stekpanna .... blir som lite likt pannkaka & man kan rulla in tacostillbehören .. mums!!



Kvällsfika:
mild naturell lättyoghurt
gojibär
linfrö
minikeso

Dag 75 - Cruisefasen - grillat är godast :)

Mmm vad gott det är med grillat .... aj jöst löve it! :) Mumsish helt enkelt!!

Idag har jag varit ute och försökt förflytta snön som ligger på skuggsidan till solsidan - så att den kan smälta bort någongång:P Tittade även runt lite i trädgården och kunde konstatera att snart kommer jag kunna äta rabarber *ler* Helt underbart!! Ska göra rabarberpaj ala Dukan, rabarberkräm ala Dukan, Rabarbersylt ala Dukan ... osv :)

Frukost:
havrekligröt
1 bit Karolinas bröd inspired by Carl
minikeso
kall pannbiff
paprika


Lunch:
gårdagens grillade kött
tzatziki


Middag:
grillad ryggbiff
ugnsrostade grönsaker (morot, vitlöksklyftor, gul lök, rödbetor, paprika)
tzatziki



Dagens motion blev en snabb promenad på 5.4 km (tog hela 52 minuter) - varav jag körde lite intervall träning under en sträcka - typ varva mellan att gå snabbt och jättesnabbt - mellan vägpinnarna på riksvägen :P

Imorgon tror jag bestämt att det blir en joggingtur :)

Dag 74 - Cruisefasen - fredagen går mot sitt slut..

Kvällen middag ....

Tjocka nygrillade rostbiffskivor - marinerade i vitlöksmariand & en härligt tzatiki till det :) Festade till det med lite påskmust light :)

 

Dagens motion blev en snabb promenad på 3 km .... :)


Dag 74 - Cruisefasen - fortsätter vabba :P

Fredag idag .... härligt! Stortjejen har vi skjutsat till skolan - men lilltjejen har fortfarande hög feber - så vi softar på här hemma ... väntar på solen :)

Ställde mig - i vanlig ordning - på vågen imorse. Hör och häpna - - 0,4 kg :P Toppen det :) Bara 1,1 kg ifrån min lägsta vikt under Dukandieten.

Började morgonen med 100 situps & var sugen på att gå ner och köra ett pass Zumba på morgonkvisten - men lilltjejen tyckte inte det :P Får blir senare då....


Dag 73 - Cruisefasen - last call...

Nu har jag varit ute på en 5 km lång stavgångspromenad som tog hela 51 minuter :P Himla kallt blev det ikväll ... men skönt :) Blev en väldigt sen promenad - då jag först kom ut liten innan kl 22 :P Men bättre sent än aldrig :)

Ny dag imorgon - tjohoo!!

Dag 73 - Cruisefasen - the show must go on ..

Längtar till sambon kommer hem så jag kan gå iväg på en låååång stavgångspromenad - hade inte gjort något om det hände innan solen går ner....

Eftersom jag även varit hemma idag har det blivit lite foto på det jag ätit :)

Lunch:

stekt lök
pannbiff
morotstzatziki


Fika:

kaffe

vaniljmoln


Middag:

köttfärsröra

stekt vitkål



Dag 73 - Cruisefasen - tror vågen hakat upp sig :P

Trots idiget motionerande och strikt hållen diet - har vågen hakat upp sig. Har stått på samma siffror sen i söndags ... hmmm.

Är hemma med sjuka barn idag oXå - lika så kommer det bli imorgon. Helt OK - då det bara är feber och förkylning som hägrar. Men jag håller mig frisk .. och så ska det förbli

Ikväll blir det en timmes stavgång till härlig musik i lurarna ... längtar redan :)

Har hunnit med att äta...

Frukost:

mild naturell lättyoghurt
minikeso
linfrö
2 bitar Karolinas bröd inspired by Carl
rökt hamburgerkött
kokt skinka
tunnt lager Philadelphia rostad vitlök 11 %
kaffe


 

Snart ska lunch förberedas - blir nötfärsbiffar med massa vitlök som det känns nu :)


Dag 72 - Cruisefasen - fortfarande grym :)

Jajjamen - kvällsjogget är avklarat :) 5 km .. på 39 minuter :P Sen blev det 100 situps & 15 minuter armar på gymmet nere :)

Taggad till tusen :P

Nu har jag avnjutit miniyoggi & keso & linfrö .... yummie :)

Dag 72 - Cruisefasen .... håller tummarna

Mmmm - jag håller tummarna att jag kommer få igång viktnedgången igen!! Men om det nu är så att jag befinner mig på en platå - så ska man juh motionera 1 timme varje dag i typ 1 vecka - för att tjoffsa igång den igen :)

Så ikväll ska jag ut på en joggingtur igen och när jag kommer hem ska jag ner i maskinen och träna lite muskelgrupper :)

Har varit hemma med sjuka barn idag - så det har blivit lite foto - på typ allt jag ätit :) Så här är dagens mat i bilder...




Bakade några mjuka kakor .... vaniljmoln .... smakade gott :) Recept längre ner ....





Kvällens middag bestod av stekta kycklingbitar, 2 ägg & keso som värmdes upp tillsammans i stekpannan ....

Vaniljmoln


3 ägg
2 dl sötningsmedel
1 kryddmått rent vaniljpulver
2,5 msk psyllium-mjöl
2 msk kesella 1 %
2 msk semper torrmjölkpulver
1 msk maizenastärkelse
1 tsk bakpulver


Blanda ihop till en pösig smet - klicka ut i lagomt stora kakor på bakplåtspapper- in i en 200 grader varm ugn - sänk till 175 grader - i mitten av ugnen - ca 15 minuter (tills de fått fin färg). Njut .....

Dag 71 - Cruisefasen ... grymt!

Motionsmotivationen fortsätter stegra trots träningsvärk :) Det blev en 25 minuters lunchpromenad & nu kom jag nästan nyss in från en 45 minuter stavgångssväng :) Härligt när snön börjar försvinna ... och våren är antågande :)

Har haft en protein/grönsaksdag idag .... gött :)

Frukost:
1 ägg
minikeso
2 skivor kokt skinka
havrekligröt
minimjölk


Lunch:
kycklingfilé
minikeso
kålrot
alfalfagroddar


Mellis:
miniyoggi
minikeso


Middag:
vitlöksfyllda champinjoner (kesella 1%, soltorkade tomater, pressad vitlök, lite philadelphia rostad vitlök 11%, salt & peppar - som var i ugnen på 200 grader i 15 minuter .... mums)
marinerad tofu (inget att rekommendera)
rivna morötter med citron

 

Kvällsfika:

miniyoggi

en bit Karolinas bröd inspired by Carl

lite Philadelphia rostad vitlök 11% (ja mycket fett .. men jätte lite kolhydrater)

kokt skinka


Dag 70 - Cruisefasen .. hej vad det går :)

Men oj vad duktig jag är .... blev både en lunchpromenad och en 4,3 km lång joggingtur på kvällskvisten! Nu ska kilona få sig!! :)

Åt en god omelett med rökt lax & crabsticks - blandat med minikeso, pepparrot, dill, citron, salt & peppar!


Dag 69 - Cruisefasen .... nu så!!

Jajjamen ... idag så hände det ;) Var ute och joggade nonstop i 33 minuter ... hihi - dock hann jag bara 4 km - men jag är nöjd :) Ska bara se till att hitta mina joggingskor jag köpte förra året - så jag slipper få ont i tårna!

Idag har det varit en grönsak och proteindag - yummie - det underlättar så mycket :)

Känner att energin är på G tillbaka!! Kommer lätt bli fler joggingturer kommande vecka - för nu ska kilona börja rasa - igen :P


Dag 67 - Cruisefasen ... en tråkig vecka.

Ja - fredag idag - skönt :) Haft en tråkig vecka .... motivationen har sviktat, jag har varit trött, haft tre dagar som jag inte varit hemma förrän 20 - 2130 på kvällarna. Jobb, möte och aktiviteter .... har inte hunnit med sånt som jag borde - typ motion. Hade faktiskt kunnat gått lunchpromenader på jobb - men kroppen har känts orkeslös & tempot på jobb har varit högt- så jag har valt att vila de 30 minutrarna istället :P

Maten har varit allt annat än rolig - haft någon form av attackfas vecka  - inga grönsaker... men det har inte känts som jag gått ner något i vikt iallafall :(

Men nu är det nya tag - från och med imorgon!! Då blir det både grönsaker och motion :P Ska ut och äta på restaurang med några tjejkompisar - sedan blir det dans i 4 timmar :)

Har även rannsakat mig själv .... vi har riktlinjer att gå efter - vi får äta mejeriprodukter med lågt fett innehåll - varav jag då och då köpt Verum hälsoyoghurt 0,5 % - som är så god i alla dess smaker - dock tror jag bestämt att kolhydratinnehållet är alldeles för högt. Likaså har jag köpt lätt vaniljyoghurt 0,5 % - likaså tror jag att kolhydratsinnehållet är alldeles för högt där med! Så nu har jag bestämt - att jag ska bara inhandla naturell lättyoghurt, lättfil och miniyoggi hädanefter!

Sojaböner läste jag såklart oXå att vi fick äta .... så jag har gått och smaskat på rostade & saltade sojaböner när suget efter lite snacks och salt har satt in. Men tittade närmre på innehållsförteckningen och insåg att de innehöll JÄTTEMYCKET fett .... ojojoj ... och jättemycket kalorier .... ojojoj! Så det blir helt enkelt till att köpa naturella, torkade sojabönor och se om jag kan göra något gott av det istället ... så bojkottning av salta & rostade sojabönor måste ske .... *suck*

Så - nu ska jag SKÄRPA mig på riktigt så att jag kommer ner i min ideal vikt innan bikinisäsongen!

Från det ena till det andra ..... idag är det juh fredag ;) LyXade till med goda stekta biffar av innanlår och en skvätt yoghurtbeá (mild naturell lättyoghurt & lite beadippulver). Såg dock väldigt "fattigt" ut ....

 

Familjen fick hasselbackspotatis & riktig bearnaisesås ... och jag gjorde chokladmoussé till efterrätt åt dem. Blev lite sugen själv och funderade ut om jag kunde göra någon chokladdessert åt mig som var "tillåten".... så summa av kardemumman blev det :

 

Chokladpudding alá Karolina

1 äggvita

2 msk lättkesella

några stänk vaniljpulver

2 tsk kakao 11% (Kung Markatta)

sötningsmedel efter smak

2 nypor psyllium-mjöl

Vispa äggvitan hård, vispa i sötningsmedel, lättkesella, vaniljpulver, kakao & psyllium-mjöl - häll i ett glas. Låt stå kallt ett tag. Servera.

 

Chokladpuddingen var helt OK om man är sugen på lite chokladdessert :)

 

Det blev en äggula över .... och vad kan man göra av den? Vi testar ;) .... och pang pannkaka blev det bananglass!! Som var helt underbart GOD!!

 

BananaDukanaglass

1 äggula

sötningsmedel efter smak

en nypa äkta vaniljpulver

1 x 50g Ehrmann Robbie Banankvarg (OBS hög fetthalt 2,9%)

Vispa äggulan fluffig tillsammans med sötningsmedel och vaniljpulver, vispa i banankvargen. In i frysen i minst 2 timmar..... Servera - njut!!

Men oj vad gott det blev ... värsta smarret - smakade verligen GLASS!! Dock innehåller juh just denna fruktkvarg som jag använde ganska hög fetthalt ... hela 2,9 % - kanske kan man byta ute den mot fruktkvargen man kan köpa på Lidl eller varför inte göra egen fruktkvarg av lättkesella & smakessens? Ideér finns det gott om :)


Dag 67 - Cruisefasen ... Vemdalsmaten :)

Här kommer lite fina härligt syndiga bilder på förra helgens matfrossa i Vemdalen :P Kan juh säga att jag åt inte alla kolhydrater på tallrikarna - men några blev det :) Fantastisk god mat blev det iallafall - men ack så syndig ....


Dag 66 - Cruisefasen .. SKÄRP DIG KAROLINA!!

Mmm - jag måste skärpa mig .... känns som jag väXer :/

Ätit i stort sett endast protein hela veckan - förrutom igår - när jag åt en kycklingfilé på IKEA - då fick jag nån rattaouilliröra med innehållandes grönsaker - som jag åt ....

Dock måste jag skärpa mig med motionen!! På RIKTIGT!! Har inte motionerat på hela veckan ... trött som få i kroppen - orkar inte ... har ingen motionsmotivation!! Snälla ge mig ......

Men nu sova ....

Dag 63 - Cruisefasen .. blir några dagar attackfas igen :)

Okej - då var det färdig syndat :) Vemdalshelgen är över och OJ vad jag har njutit av mat & dricka .... la allt vad som hette Dukandieten bakom mig i 4 hela dagar - och brydde mig inte ett skvatt över vad jag stoppa i mun!!

Men nu är det allvar igen! Nu ska det inte bli något fusk ..... och jag är redo!! :)

Därför kör jag attackfasen i några dagar nu - kanske ända till fredag om det känns rätt :) Endast protein och 1 msk havrekli per dag ..... ingen svår match för oss invanda Dukanare!

Jag tänker inte ställa mig på vågen förrän om en vecka - jag gillar juh inte att se massa plus - som det har blivit efter denna helg! Så då väntar jag tills kroppen ställt om sig igen :)

Hoppas ni andra haft en härlig helg ... och en bra början på denna vecka!

RSS 2.0