Dag 51 - Cruisefasen - tunga fötter?
Gaah - mina fötter har känts hur tunga som helst idag - vet inte varför - men så har det varit. Gick en lunchpromenad och trodde bestämt någon lagt järn i skorna :P Det var riktigt jobbigt helt enkelt.....
Frukost:
minikeso
ägg
rökt hamburgerkött
miniyoggi
havrekli
psyllium
Lunch:
laxfilé
ägg- & krätftröra (minikeso, kräftstjärtar, ägg, röd lök)
Mellis:
kokt saltrulle
minikeso
verum hälsoyoghurt vanilj 0,5%
Middag:
pannbiff (nötköttfärs, älgköttfärs, ägg, havrekli, vatten, kryddor, gul lök)
minikeso
gojisylt - som blev över från igår
redd sky (vispa ur stekpannan med vatten, maizena & minimjölk & soja)
Kvällsgott:
ChokladcOOkie
ChokladcOOkie:
2 msk havrekli
1 msk vetekli
1 ägg
1 msk maizena
1 msk kakaopulver
1/2 tsk bakpulver
1 dl sötningsmedel typ canderel
1 msk semper torrmjölkspulver
2 msk kesella 1%
Blanda ihop alla ingredienserna till en smet och klicka ut ca 6 runda plättar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda 15 minuter på ca 150 grader. Låt svalna på galler.
Frukost:
minikeso
ägg
rökt hamburgerkött
miniyoggi
havrekli
psyllium
Lunch:
laxfilé
ägg- & krätftröra (minikeso, kräftstjärtar, ägg, röd lök)
Mellis:
kokt saltrulle
minikeso
verum hälsoyoghurt vanilj 0,5%
Middag:
pannbiff (nötköttfärs, älgköttfärs, ägg, havrekli, vatten, kryddor, gul lök)
minikeso
gojisylt - som blev över från igår
redd sky (vispa ur stekpannan med vatten, maizena & minimjölk & soja)
Kvällsgott:
ChokladcOOkie
ChokladcOOkie:
2 msk havrekli
1 msk vetekli
1 ägg
1 msk maizena
1 msk kakaopulver
1/2 tsk bakpulver
1 dl sötningsmedel typ canderel
1 msk semper torrmjölkspulver
2 msk kesella 1%
Blanda ihop alla ingredienserna till en smet och klicka ut ca 6 runda plättar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda 15 minuter på ca 150 grader. Låt svalna på galler.
Kommentarer
Trackback