Vilken härlig dag :)
Mmmmmmmmmm så god din ägg och kräftsås blev. Godaste jag ätit under hela attackfasen :-) Maria
Jag har också boken, och jag förstår inte det där med skinkan.
Varför skulle rökt påläggsskinka vara för fet?
På s 61. under stycket "Low-fat lean ham, with any rind cut off" står det ju först att plastförpackad skivad skinka (och kalkon) är att rekommendera men sist står det att rökt skinka är för fet.
Jag äter rökt skinka och kommer att fortsätta göra det, för det är magert och gott och billigt.
Ja, visst är det mysko, det där med skinkan.
det är nog bara att förstå att vi i sverige och england inte riktigt har samma mathållning - fast det vet vi ju.
Jag tror inte heller att 3% rökt skinka är fööör fet...
Mvh Kin@
Hej!!
Va bra att du fått boken!!
Jag ska också se till att få lägga händerna på den..
När du fotar ser all Dukanmat väldigt, väldigt god ut!!
Mums!!