Vilken härlig dag :)

Det är juh fredag - kan det bli annat än härligt? Är på strålande humör .... aj lajk it :P 5 dagar gångna - 2 dagar kvar på attackfasen.

Frukost:
2 ägg
0,5 dl keso mini 1,5%
2 tunna skivor rostbiff

Blev ingen riktig lunch - utan jobbet åt på McDonalds - där beställde jag en naturell hamburgare - alltså bara köttet - tryckte ut överflödigt fett mot servetter *ler* & drack en Ramlösa Citron till den ... hihi. Läckert ;) Men nafsade i mig 3 tunna skivor rökt kalkon när vi var tillbaka på jobbet igen :)

Mellanmål:
3 tunna skivor rostbiff
Några skedar keso mini 1,5%

Middag:
Köttfärsbiffar med vitlök & persiljesås

Blandade köttfärs av nöt, 1 ägg, 1 msk havrekli, nymalen svartpeppar, paprikapulver, lite salt och en krydda som heter bbq & steak & en droppe soja. Formade till biffar & stekte i mitt nya teflonjärn.

Blandade färsk persilja & vitlök i naturell mild youghurt 0,5 % & smaksatte med nymalen svartpeppar.

Blev verkligen en hit ... mums mums - lyxiga fredagsmiddag :)


Hittade denna i brevlådan när jag kom hem ... tjohej vad jag ska läsa i helgen :)


Bläddrade igenom den lite och läste massor av bra saker - jag fick lite bakläXa - det står nämligen att jag inte får äta rökt skinka .... ajabaja till mig - för det har jag gjort - men det kommer inte hända igen.

Läste även att jag ska hålla ner på saltet - vilket jag brukar göra - men nu ska jag verkligen hålla igen på det.

Visste du att det är väldigt vanligt med euforiska känslor under Dukan dieten? Inte konstigt att jag är på så bra humör ... är glad & tycker allt är toppen :)

Ska snart gå en promenad för att hämta yngsta dottern hos en kompis - sen blir det att slöa med sambon framför flera avsnitt av Heroes :) Imorgon ska vi iväg & åka slalom ....

Kommentarer
Postat av: Maria

Mmmmmmmmmm så god din ägg och kräftsås blev. Godaste jag ätit under hela attackfasen :-) Maria

2011-01-28 @ 18:54:54
URL: http://mariaprovardukan.blogg.se/
Postat av: Mona

Jag har också boken, och jag förstår inte det där med skinkan.

Varför skulle rökt påläggsskinka vara för fet?

På s 61. under stycket "Low-fat lean ham, with any rind cut off" står det ju först att plastförpackad skivad skinka (och kalkon) är att rekommendera men sist står det att rökt skinka är för fet.

Jag äter rökt skinka och kommer att fortsätta göra det, för det är magert och gott och billigt.

2011-01-29 @ 09:43:53
URL: http://amonazondukan.blogspot.scom
Postat av: Kin@

Ja, visst är det mysko, det där med skinkan.

det är nog bara att förstå att vi i sverige och england inte riktigt har samma mathållning - fast det vet vi ju.

Jag tror inte heller att 3% rökt skinka är fööör fet...

Mvh Kin@

2011-01-29 @ 15:44:33
URL: http://blogg.vk.se/kinasdukandiet
Postat av: Maria Östberg

Hej!!



Va bra att du fått boken!!

Jag ska också se till att få lägga händerna på den..



När du fotar ser all Dukanmat väldigt, väldigt god ut!!



Mums!!

2011-01-30 @ 17:44:01
URL: http://www.nattstad.se/viktigasidan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0